Impresszum

Mottó

Az utazás nem arról szól, hogy mit nézünk meg, hanem arról, amit közben átélünk.

Nicholas Sparks

 

Tartalom

A kalandutazo.hu főként útleírásokat, élménybeszámolókat, ismertetőket oszt meg. Középpontban az utazás, a turisztika szerepel, de egy adott téma kapcsán főként nem a tényekre, hanem személyes érzésekre, szubjektív benyomásokra hagyatkozik. A tartalmak közt szerepelnek írásos anyagok, videók és fotógalériák.

Az oldalon megjelenő azon tartalmak, melyeket nem a kalandutazo.hu szerzői vagy szerkesztői készítettek, mind szabadon felhasználhatók és valamely creative commons licenc hatálya alá esnek.

 

Cél

Az oldal célja az olvasással való informatív szórakoztatás, a világban fellelhető különféle kultúrák és tájak megismertetésén keresztül.
A kalandutazo.hu azonban sosem ad teljes képet egyetlen egy úti célról sem, így mindenkit arra buzdít, hogy utazás előtt legyen körültekintő, és más forrásokból is tájékozódjon.
Ha valaki külföldi utazásban gondolkodik, mindképpen olvassa el a Magyar Külügyminisztérium adott országra vonatkozó javaslatait.
Mindenki csak saját felelősségére utazzon, és bármely úti cél esetén tartsa be a helyi jogszabályokat, és tekintsen tisztelettel az ott élők kultúrájára, szokásrendszerére.

 

Szerkesztő

[esbé]

 

Szerzők

[esbé]
[hd.jutka]
[zsofa]

 

Kapcsolat

infokalandutazo.hu

@kalandutazoImpresszum